Doordeweeks worden alle bestellingen die voor 17:00 zijn geplaatst en betaald dezelfde dag nog verstuurd.

Betaald u via iDeal, Softort Banking, Mister Cash, Giropay of PayPal, dan wordt de betaling direct verwerkt. Kiest u voor overboeking, dan kunnen wij uw zending pas versturen, nadat de betaling is gearriveerd bij Multisafepay en correct is verwerkt. Dit neemt doorgaans 2 tot 3 werkdagen in beslag.

Pakket: Deze bestellingen worden via PostNL verstuurd en worden binnen 24 uur, nadat deze door ons zijn afgegeven, op het afleveradres aangeboden. U ontvangt een track&trace nummer zodra de bestelling bij ons is opgehaald door PostNL.

Briefpost: Deze bestellingen versturen wij via PostNL. Nadat wij deze hebben afgegeven hebben wij geen invloed op het afleverproces en zijn wij afhankelijk van PostNL.

Over het algemeen worden bestellingen, mits doordeweeks voor 17:00 uur besteld en betaald, de volgende dag bij u afgeleverd.

Wanneer u een bestelling op vrijdag na 17:00 plaatst zal deze pas op dinsdag door PostNL worden afgeleverd.

Ja, indien uw bestelling niet door een brievenbus past of als u voor pakketpost kiest wordt uw bestelling verzonden als pakketpost via PostNL. Als uw bestelling door PostNL is opgehaald ontvangt u een e-mail met de Track & Trace code, deze kunt u hier invullen zodat u kunt zien waar het pakket zich bevindt en wat de verwachte leveringsdag en het tijdstip zal zijn.

De mail met uw Track&Trace nummer kunt u aan het einde van de middag verwachten op de dag dat uw pakket wordt verzonden.

Onze verzendkosten zijn als volgt. Voor briefpost betaald u € 1,99 en voor pakketpost betaald u € 5,99. Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden.